Samsung Galaxy Mini Foto’s

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars
Loading ... Loading ...
Samsung galaxy mini 9 van 10 op basis van 1 beoordelingen.

De Samsung Galaxy Mini is de kleinste van de vier mobiele telefoons die voor het MWC gepresenteerd werden. Qua specificaties misschien ook wel het minste, maar dat betekent absoluut niet dat de GSM geen goede smartphone is. Persoonlijk vind ik de Samsung Galaxy Mini er stijlvol uitzien, maar hoe kunt u daar een beter beeld bij krijgen dan met behulp van de beste Samsung Galaxy Mini foto’s?

Op deze pagina zoeken wij de beste foto’s van de Samsung Galaxy Mini bij elkaar. We hebben al gezien dat de Samsung Galaxy Mini zowel in het wit als in het zwart gaat verschijnen. We hebben zowel afbeeldingen van de witte als zwarte variant van de telefoon gevonden. We hopen ook zo snel mogelijk hands-on foto’s van de Samsung Galaxy Mini te vinden. Blijf deze pagina dus in de gaten houden voor de beste foto’s van de Samsung Galaxy Mini S5570.

Samsung Galaxy Mini S5570 close-up

U heeft inmiddels al heel wat afbeeldingen van de GSM kunnen bekijken, maar echte close-up foto’s van de Samsung Galaxy Mini ontbraken nog. Dan kunt u nu genieten van onderstaande serie waarop werkelijk elk detail van de smartphone te zien is.

Foto samples Samsung Galaxy Mini

Zoals we beloofd hebben plaatsen we niet alleen foto’s van de Samsung Galaxy Mini zelf op deze pagina, maar ook foto’s die door de mobiele telefoon gemaakt zijn. GSMarena heeft tijdens de preview van de smartphone die zij gemaakt hebben verschillende foto’s gemaakt en die kunt u hieronder bekijken. We hebben de foto’s wel wat verkleind zodat ze beter op de website passen, maar de afbeeldingen geven toch een goed beeld van de kwaliteiten van de camera van de Samsung Galaxy Mini.

hands-on foto’s Samsung Galaxy Mini

En nu ook alweer de eerste ‘live’ foto’s van de Samsung Galaxy Mini. Daarmee krijgt u toch net een wat realistischer beeld van de smartphone. GSMarena heeft de zwarte versie van de Samsung Galaxy Mini S5570 op de gevoelige plaat vastgelegd. De smartphone wordt van alle kanten vastgelegd en zo ziet u dus pas echt goed hoe de GSM eruit ziet.

Samsung Galaxy Mini Wit foto’s

Na de eerste serie met foto’s van de zwarte versie van de Samsung Galaxy Mini, treft u hier nu ook enkele afbeeldingen van de witte variant van de kleine smartphone. Ook deze foto’s werden vrijgegeven bij presentatie van het toestel.

Samsung Galaxy Mini Zwart foto’s

De eerste foto’s van de Samsung Galaxy Mini die wij plaatsen is een serie afbeeldingen van de zwarte versie van de telefoon. Het zijn de officiĆ«le foto’s die Samsung zelf openbaar heeft gemaakt. Hopelijk kunnen we zo snel mogelijk ook hands-on foto’s van de Samsung Galaxy Mini plaatsen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>