Samsung Galaxy Mini 2

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars
Loading ... Loading ...
Samsung Galaxy Mini 2 6.36 van 10 op basis van 138 beoordelingen.

Het grote internationale telecomblog heeft een tip ontvangen over een mogelijke opvolger voor de Samsung Galaxy Mini. Het gaat om een nieuwe mobiele telefoon met de naam Samsung Galaxy Mini 2 die zowel qua specificaties als ontwerp een upgrade is ten opzichte van zijn voorganger. Het ‘bewijs’ voor het bestaan van deze smartphone is afkomstig van een anonieme tipgever.

Galaxy Mini 2 Normaal € 16 p/mnd Nu de eerste 12 maanden: € 16 p/mnd
16,00
samsunggalaxymini2
1 jaar abonnement
275 min/ 275 sms
275 MB internet
Toestel € 45,00
Bestel nu!


Het gaat om een afbeelding van de mobiele telefoon waarin ook enkele specificaties van de Samsung Galaxy Mini 2 te zien zijn. De lijst met specificaties, mocht de afbeelding correct zijn, bestaat nu uit:

  • HSDPA internet tot 7,2 mbps
  • 3.3 Inch HVGA TFT display
  • Android 2.3 Gingerbread
  • 800 Mhz processor
  • 3GB Intern geheugen
  • 3 Megapixels camera
  • Chaton!

Het typenummer van de Samsung Galaxy Mini 2 is S6500 en het toestel heeft de codenaam Jena. Er wordt gesproken over een releasedatum in februari 2012, misschien dat het Zuid-Koreaanse GSM bedrijf de telefoon tijdens het MWC 2012 zal presenteren.

Samsung Galaxy Mini 2 Foto’s

In deze paragraaf plaatsen we een selectie met afbeeldingen van de mobiele telefoon. Dit kunnen allerlei soorten foto’s zijn, van promo foto’s tot hands-on afbeeldingen tot foto’s die gemaakt zijn met de Samsung Galaxy Mini 2.

hands-on afbeeldingen

Als eerste kun je hier een aantal hands-on afbeeldingen van het GSM toestel bekijken. Zoals je ziet is het een vrij compact toestel met een frisse, kleuring achterkant. De toetsen aan de zijkanten en onder het display zijn prima verwerkt, kortom qua design is de Galaxy Mini 2 er ten opzichte van zijn voorganger zeker op vooruit gegaan:

Samsung Galaxy Mini 2 Prijzen

Wil je de Samusng Galaxy Mini 2 kopen? Dan doe je er goed aan om eerst eens de prijzen van de mobiele telefoon te vergelijken. De smartphone is sinds een aantal weken in Nederland te koop en zoals je in het onderstaande overzicht kunt zien is de GSM bij veel abonnementen gratis te krijgen. Door op de knop: ‘stel zelf samen’ te klikken verschijnen er een aantal filters zodat je prijzen kunt vergelijken van abonnementen die aan jouw voorwaarden voldoen.

Minuten
0
SMS-jes
0
Internet
0 MB
Max. toestelprijs
Gratis
Max. prijs per maand
Geen voorkeur

Min. Minuten per maand:

Geen voorkeur

Min. SMS-jes per maand:

Geen voorkeur

Min. Internet per maand:

Max. toestelprijs:

Max. prijs per maand:


Ben
Hi
Hollandsnieuwe
KPN
MTV Mobile
Sizz
T-Mobile
Tele2
Vodafone

1 Jaar
2 Jaar

Topaanbiedingen

# Toestel
prijs
Provider Min/SMS Internet Gem. per maand     Totale kosten
Loading...

Samsung Galaxy Mini 2 Specificaties

We hebben hieronder een uitgebreid overzicht neergezet waarin je alle eigenschappen van de mobiele telefoon eens goed kunt bekijken:
*Specs

Samsung Galaxy Mini 2 Video’s

Je wilt de mobiele telefoon misschien ook wel eens echt aan het werk zien en hoe kan dat beter dan met behulp van een aantal video’s van de smartphone? Op dit gedeelte van de pagina hebben we de beste filmpjes van het GSM toestel bij elkaar gezet. Dit zijn verschillende soorten video’s zoals hands-on pre- en reviews, sample video’s en ook promotiefilmpjes van de Samsung Galaxy Mini 2.

Interface video

De Samsung Galaxy Mini 2 draait Google Android OS. Is de GSM snel genoeg om de interface vloeiend weer te geven? Met onderstaande video krijg je een goed antwoord op die vraag. GSMarena heeft de mobiele telefoon getest en in onderstaande video zie je de belangrijkste elementen van de interface aan het werk.

Sample video

Met de mobiele telefoon kun je zoals je weet ook video’s opnemen. Als je benieuwd bent wat de kwaliteit van deze video’s is, dan kun je onderstaand filmpje eens bekijken. De video is namelijk opgenomen met de Samsung Galaxy Mini 2. De smartphone neemt alleen video’s op in SD kwaliteit, 720p of zelfs 1080p zit er dus niet in:

5 thoughts on “Samsung Galaxy Mini 2

  1. Het toestel al zo’n 2 maanden in gebruik. Voor dat geld vind ik het een geweldig toestel. Het heeft niet de rekenkracht, of film en foto mogelijkheden van een high end toestel. Hij doet zijn werk na behoren.
    Naast het al beschikbaar geheugen heb ik ook nog een 32GB miniSD kaart erin gedaan met muziek en ebooks. Zeer tevreden over het toestel

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>